NAJBOLJI SA NAJBOLJIM Izrada Web stranica

Zašto trebate web stranicu?

38% korisnika će napustiti vašu web stranicu ako sadržaj ili izgled stranice nije privlačan i lijepo uređen. Web stranica je prezentacija vašeg poslovanja koju mogu da vide milioni ljudi gdje god da se nalaze. Optimizirana i responzivna web stranica je prvi korak ka dolasku do vaše ciljne skupine, ostvarivanju vaših prodajnih ciljeva i postizanju kontinuiranog rasta prodaje, a samim time i poslovanja. Kvalitetan web dizajn je jednostavan za razumijevanje i upotrebu. Ako vaša web stranica bude pravilno implementirana, dizajn će doprinijeti ostvarivanju vaših ciljeva kao što su: slanje online obrazaca, narudžbe koje će biti izvršene putem web stranice i druge pogodnosti.

Izrada web stranice

Web usluge

Web hosting

Da bi korisnici mogli vidjeti neku web stranicu ona mora biti objavljena, odnosno web stranice moraju biti smještene na web server kako bi vaša stranica postala dostupna svim korisnicima u svakom trenutku.

Responsive web dizajn

Responsive web dizajn omogućava optimizovan prikaz web sajta na svim uređajima, odnosno prilagodljivost web stranice dimenzijama i rezoluciji ekrana bez gubitka kvaliteta i preglednosti.Bitno je spomenuti da će više od 50% korisnika vašoj web stranici pristupiti preko mobilnih uređaja.

OBEĆAVAMO PRVIH 10 MJESTA NA GOOGLE ZELITE DA BUDETE MEĐU PRVIH 10 NA GOOGLE 1-10