O NAMA

Radimo s malim i velikim firmama, ukoliko želite započeti svoje poslovanje ili ga jednostavno unaprijediti na veću razinu, mi smo savršene osobe za te poslove! Mi dizajniramo vaš logo i/ili web stranicu te naš tim svojim marketinškim vještinama vaše usluge ili proizvode reklamira i promovira na svim društvenim mrežama. 
Uvijek u korak s najmodernijim tehnologijama!

Izrada Log-a

Logo je prepoznatljivi znak svakog branda, web stranice, poduzeća… Važno je imati dobar i prepoznatljiv logo, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu. Naši dizajneri pobrinut će se da Vaš logo izgleda savršeno i prepoznatljivo!

Izrada web stranica

Web stranica je kontakt s cijelim svijetom! Web stranica prvo je i često jedino mjesto na kojem se posjetitelj susreće s vašim brendom. Kako biste ga pretvorili u kupca, na webu mu jasno trebate pokazati što nudite.

Vođenje društvenih mreža

Kreiranje sadržaja za društvene mreže zadaje vam muke? Neda vam se razmišljati o društvenim mrežama? Mi ćemo taj posao odraditi za vas!
Profesionalno vođenje te kompletna analitika.

Internet marketing

Najpoznatiji oblik oglašavanja je Google Adwords program koji omogućuje da se Vaši oglasi i linkovi na stranice nalaze iznad svih rezultata pretraživanja. Time dobijate prednost nad konkurencijom!